Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Πετυχαινει που λετε ο γάιδαρος τον παλιοφιλο του το αλογο στο δρομο.
Γ: -Που εισαι ρε αρχηγε ποσα χρονια εχω να σε δω χαθηκαμε. Α: -Αστα να πανε φιλε χρονια και ζαμανια. Δεν ερχεσαι μια το βραδακι απο το σπιτι μου να πιουμε κανα τσιπουρακι να τα πουμε? Παει λοιπον ο γάιδαρος στο σπιτι του αλογου, πινουν εκει τις τσικουδιες τους και τα λενε και σε καποια φαση του λεει το αλογο: "αντε ελα να σου δειξω και το σπιτι", και αρχιζει την ξεναγηση. Απο δω το σαλονι, εδω η κουζινα, εδω το μπανιο και μεσα η κρεβατοκαμαρα. Διασχιζοντας το χωλ βλεπει ο γάιδαρος ενα δωματιο γεματο με τροπαια και με κυπελα. "Τι ειναι ολα αυτα?" ρωταει ο γάιδαρος. Α λεει το αλογο αυτα ειναι απο οταν ημουν νεος και ετρεχα στον ιπποδρομο και εβγαινα συνεχεια πρωτος. Τελειωνει λοιπον η επισκεψη και προτεινει ο γάιδαρος να ανταποδωσει τη φιλοξενια. Στο δρομο για το σπιτι του σκεπτικος και λυπημενος μονολογουσε "κοιτα ποσα πραγματα εκανε στη ζωη του το αλογο", εγω τιποτα, δε θα εχω τιποτα να του δειξω. Φτανει σπιτι, μπαινει στο ιντερνετ και παραγγελνει λοιπον ενα τεραστιο ποστερ με μια ζεβρα. Παραλαμβανει μετα απο λιγες μερες το φιγουραρει στο σαλονι και καλει το αλογο για δειπνο. Ερχεται το αλογο, τον ξεναγει και ο γαιδαρος στο σπιτι, φτανουν στο σαλονι και ρωταει το αλογο: "τι ειναι αυτη η φωτογραφια?" Και απανταει ο γάιδαρος: Α ειναι απο τοτε που ημουν νεος και επαιζα στη Γιουβεντους...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...