Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΤΟ 2020 ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΑΣ
 
                                                      Αθήνα 28 Οκτωβρίου 2014.
 
 
                            ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
 
Στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί το 21οΠαγκόσμιο Συνέδριο Μαστολογίας του 2020.
Αυτό αποφασίστηκε κατά την διάρκεια του 18ουΠαγκόσμιου Συνέδριου Μαστολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε  στο Ορλάντο της Φλώριδας των ΗΠΑ,    16-19 Οκτωβρίου.
Η απόφαση για την πραγματοποίηση του 21οΠαγκοσμίου  Συνεδρίου  Μαστολογίας στην Ελλάδα ανακοινώθηκε στην  αντιπροσωπεία της   Ελληνικής  Εταιρείας  Μαστολογίας (EEM), η οποία πήγε στο Ορλάντο με επικεφαλής την Πρόεδρο της κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα, Καθ. Γυναικολόγο-Χειρουργό-Μαστολόγο.
«Η διοργάνωση του 21ουΠαγκοσμίου Συνεδρίου Μαστολογίας το 2020 είναι σημαντική επιτυχία για τη χώρα μας» τόνισε η κ. Μουζάκα και πρόσθεσε 
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους Φορείς που μας έδωσαν υποστηρικτική επιστολή για την ανάληψη του Συνεδρίου, όπως τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γεώργιο Καμίνη και τον Δήμαρχο Κω κ. Γεώργιο Κυρίτση. Λυπούμεθα που δεν καταφέραμε να ευαισθητοποιήσουμε την  Περιφερειάρχη  Αττικής κ. Ρένα Δούρου σε ένα τόσο λεπτό θέμα,  με αποτέλεσμα να μην μας  δώσει  επιστολή στήριξης».
Έντονο ενδιαφέρον μεταξύ των θεμάτων  που απασχόλησαν το Συνέδριο στο Ορλάντο ήταν η Ογκοπλαστική και  η  διαφοροποίηση στην  κατάταξη του καρκίνου του μαστού σε σχέση με την ιστολογική του προέλευση. Η διαφοροποίηση αυτή όπως ανέφερε ο παγκοσμίου φήμης επιστήμονας Καθηγητής κ. LaszloTabar, αφενός προδιαγράφει την έκβαση της νόσου, δηλ. την επιβίωση της ασθενούς και αφετέρου βοηθά στην καλύτερη συνεννόηση μεταξύ των ιατρών που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, τόσο σε διαγνωστικό όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο, προς όφελος πάντα της ασθενούς.
Έχοντας κατά νου αυτό το τελευταίο αναφερθέν, η Ελλάδα τη στιγμή αυτή βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση,   αφού η EEM, έχει ήδη προγραμματίσει στην Αθήνα Μετεκπαιδευτικά Μαθήματα στις 22 και 23 Νοεμβρίου, στα οποία θα έρθει και θα διδάξει ο  κ. LaszloTabar.
Το Συνέδριο στο Ορλάντο παρακολούθησαν εκατοντάδες διακεκριμένοι επιστήμονες στον τομέα του μαστού από την Ευρώπη ,Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία και Αφρική.
Τέλος η Πρόεδρος της ΕΕΜ εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς

την EasternMediterraneanMaritime, Α. Μαρτίνος, το Γραφείο Οργάνωσης Συνεδρίων PCOConvin, Α. Αλεξάνδρου και τον ΌμιλoΞενοδοχείων Kipriotisτης Κω, χωρίς την οικονομική στήριξη των οποίων δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή των εκπροσώπων της EEM, στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Εταιρείας  Μαστολογίας, που έλαβε χώρα στα πλαίσια του ανωτέρω Συνεδρίου, όπου επιλέχθηκε η Ελλάδα.   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...