Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ: "ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΟΤΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ"


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας κ. Χρήστος Μπάτσης ενημερώνει τους πολίτες για τη χρήση των κάδων απορριμμάτων, καθώς παρατηρείται το φαινόμενο της τοποθέτησης σε αυτούς κλαδιών, χόρτων και μπαζών.

Όπως έκανε γνωστό προς όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου μας, απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση κλαδιών, χόρτων και μπαζών εντός των κάδων απορριμμάτων και των κάδων ανακύκλωσης. Τέτοιες ενέργειες δυσχεράνουν ακόμα περισσότερο το έργο του Τμήματος Καθαριότητας, το οποίο καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για έναν καθαρό Δήμο.

Επίσης, παρακαλεί τους καταστηματάρχες να τοποθετούν τα χαρτοκούτια στους κάδους, αφού πρώτα τα συμπτύξουν, ώστε να μην πιάνουν πολύ χώρο.

Επιπλέον, ο κ. Μπάτσης εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ζητά την κατανόηση των πολιτών για τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, τα οποία οφείλονται κυρίως στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή και δεσμεύεται να αλλάξει άμεσα η εικόνα της Αλμωπίας σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, «οι πολίτες έχουν απόλυτο δίκαιο όταν φωνάζουν και ζητούν έναν καθαρό Δήμο, όμως θα πρέπει να κατανοήσουν ότι όλα αυτά που δεν έγιναν κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης Δημοτικής Περιόδου, δεν μπορούν να γίνουν σε ένα μήνα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...