Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ



Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργοληπτών στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας
Θερμές ευχές στον κ. Θεοδωρίδη για τη νέα θητεία

Ο Πρόεδρος κ. Κυριάκος Τομόσογλου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων νομού Πέλλας επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για να του ευχηθούν καλή επιτυχία και «ακόμη περισσότερα έργα» στη νέα θητεία του.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε και συζήτησε με τους παραβρισκόμενους τον προγραμματισμό των δημοσίων έργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και το πλαίσιο χρηματοδοτήσεων μέσω του νέου ΕΣΠΑ (Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης για την περίοδο 2014-2020).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ένα νέο έργο για το οποίο υπάρχει αναγκαιότητα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ειδικότερα, αφορά τη χωροθέτηση και αδειοδότηση αποθεσιοθαλάμου για την κατάλληλη περιβαλλοντική διαχείριση αδρανών υλικών. Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο θα γίνεται απόθεση και κατάλληλη διαχείριση (ανακύκλωση) υλικών και προϊόντων από δημόσια έργα και εργασίες κατεδαφίσεων και καθαιρέσεων (μπάζα).  Μέσω του συγκεκριμένου έργου πρόκειται να εξασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος και της οικολογικής ισορροπίας της περιοχής η οποία απειλείται από την μη κατάλληλη διάθεση των συγκεκριμένων υλικών, καθώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα αντίστοιχος εγκεκριμένος χώρος.


Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων και ευχήθηκε καλή συνεργασία στο πλαίσιο προώθησης της βιώσιμης τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...