Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΣΧΕΔΙΟ Β ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ – ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27/11/2014

Η εικόνα της γενικότερης ύφεσης στην περιοχή μας παρουσιάζεται με την κατακόρυφη πτώση στις τιμές των αγροτικών προϊόντων στους παραγωγούς, με τα κλειστά μαγαζιά, με τη μεταφορά του Τ.Ε. Αριδαίας,με το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών(ΔΕΗ, ΔΟΥ, ΙΚΑ κτλ), στα βαλκανικά μεροκάματα των 20€ των εποχιακών εργατών χωρίς εισφορές στις κονσερβοβιομηχανίες Πέλλας και Ημαθίας, στην προς παραχώρηση σε ιδιώτες της ευαίσθητης υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων του Δήμου Έδεσσας. Όλα τα παραπάνω έφεραν την ανεργία σε δυσθεώρητα ύψη, σε απώλεια εισοδημάτων και γενικότερα στην περεταίρω φτωχοποίηση της Αλμωπίας.
Για όλα τα παραπάνω το ΣΧΕΔΙΟ Β Αλμωπίας στηρίζει τους αγώνες και την απεργία και τα αιτήματα των εργαζομένων:
-Να μην περάσουν οι νέες ρυθμίσεις για ασφαλιστικό, εργατικό συνδικαλισμό, αξιολόγηση και μισθολόγιο στο δημόσιο. Να καταργηθεί ο ΕΝ.Φ.Ι.Α και όλα τα μνημονιακά χαράτσια. Κανένα ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
-Άμεσα μέτρα ανακούφισης εργαζόμενων, ανέργων και συνταξιούχων. Με αυξήσεις στους μισθούς και συντάξεις ώστε να επανέλθουν στα προ κρίσης επίπεδα, μείωση ωρών εργασίας, κατάργηση όλου του αντεργατικού νομοθετικού πλέγματος για τις εργασιακές σχέσεις.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Να μη γονατίζουμε άλλο, να μη συνηθίζουμε άλλο στη φτώχεια και την ανεργία, να διαδηλώσουμε, να οργανωθούμε, να σηκώσουμε το φρόνημα, τις προσδοκίες και την αυτοπεποίθηση των εργαζομένων και της κοινωνίας.


ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ


Γιώργος Μουρατίδης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...