Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ


Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές από συλλόγους και πολίτες στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το Νέο Έτος, στηριζόμενοι στις δυνάμεις μας

Πολίτες, μαθητές και σύλλογοι επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, στο γραφείο του για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών αλλά και για να τραγουδήσουν πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλα εορταστικά τραγούδια.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε σε όλους να περάσουν όμορφα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και, για το νέο έτος, να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση των στόχων τους.

Μεταξύ των ομάδων που επισκέφτηκαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για ανταλλαγή ευχών ήταν ο σύλλογος Ποντίων Ριζού και μουσικό τμήμα της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας.


Για την πρώτη του έτους, ο επίσημος εορτασμός περιλαμβάνει επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ. Ακολούθως, θα παρατεθεί επίσημη δεξίωση στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο Διοικητήριο. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...