Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ



Ενημέρωση των πολιτών της Πέλλας για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ενημερώνει τους πολίτες ότι τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών θα είναι διαθέσιμα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο http://ekloges.pkm.gov.gr/ καθώς επίσης στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr Οι πολίτες θα μπορούν να περιηγούνται στους παραπάνω ιστοτόπους και να πληροφορούνται συνεχώς για τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών στην περιοχή τους.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης «τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας καθιστούν εύκολη και γρήγορη την πρόσβαση στην ενημέρωση για την πορεία των εκλογικών αποτελεσμάτων για όλους τους υποψηφίους, μέσα μαζικής ενημέρωσης και πολίτες. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί ο συνωστισμός των ενδιαφερομένων στα εκλογικά τμήματα και στο κέντρο μετάδοσης των αποτελεσμάτων και η διαδικασία συλλογής, μετάδοσης και εξαγωγής των τελικών αποτελεσμάτων θα κυλήσει ομαλά και χωρίς προβλήματα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...