Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ



Στοχευμένη προβολή των τουριστικών προορισμών της Πέλλας στην Αθήνα
Φωτογραφική απεικόνιση του Χιονοδρομικού Κέντρου του όρους Βόρας στο σταθμό του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος

Μία ακόμη δράση υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2014 με τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Συγκεκριμένα, έγινε προβολή τουριστικών προορισμών της Κεντρικής Μακεδονίας στην Αθήνα μέσω της τοποθέτησης φωτογραφιών σε κατάλληλα προστατευτικά πλαίσια, σε σταθμούς του Μετρό Αθηνών και, ταυτόχρονη, οπτικοακουστική προβολή στις οθόνες όλων των δικτύων των μέσων σταθερής τροχιάς.
Η Π.Ε. Πέλλας «εκπροσωπείται» στη συγκεκριμένη δράση με μία εντυπωσιακή φωτογραφία υψηλής ανάλυσης στο σταθμό του Μετρό στην Πλατεία Συντάγματος η οποία απεικονίζει το Χιονοδρομικό Κέντρο του όρους Βόρας και με την προβολή της περιοχής μας μέσα από τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Αντίστοιχη δράση πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα με την τοποθέτηση φωτογραφιών σε μεγάλο μέγεθος στο τελωνείο των Ευζώνων όπου ο επισκέπτης θαυμάζει τον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας κι άλλους προορισμούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η διαφημιστική – τουριστική καμπάνια στο Μετρό Αθηνών εντάσσεται στις επιμέρους δράσεις του Προγράμματος και αντανακλά τη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την ενιαία προβολή των προορισμών των επτά Περιφερειακών Ενοτήτων που θα προσελκύσουν τους επισκέπτες να δούνε από κοντά τις ομορφιές και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. 
Στην προσπάθεια ανάπτυξης του δωδεκάμηνου τουρισμού στην Κεντρική Μακεδονία η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει ενεργά και αποφασιστικά λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις εσωτερικού – εξωτερικού, οργανώνοντας θεματικά fam trips και οργανώνοντας δράσεις που στόχο έχουν να προβάλλουν τον τουρισμό σε άμεση συσχέτιση με τον πολιτισμό και την παραγωγή ποιοτικών, αγροτικών προϊόντων. Άλλωστε, ο τουρισμός – πολιτισμός και η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα αποτελούν τους δύο κύριους πυλώνες ανάπτυξης της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας.
Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε ότι η Π.Ε. Πέλλας θα συνεχίσει να στηρίζει και να προωθεί δράσεις τουριστικής προβολής με επίκεντρο τα μοναδικής ομορφιάς αξιοθέατα της περιοχής, τον αξιοθαύμαστο πολιτισμό της Πέλλας και τα ποιοτικά αγροτικά προϊόντα. Άλλωστε, το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μέσα από τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις και επιταγές, θα έχει τη δυνατότητα να διαφημίσει και να προωθήσει τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...