Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗ «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τη νέα παρέμβαση της Κυβέρνησης κατά των εργαζομένων στο εργοστάσιο “Γενική Ανακύκλωση” στον Ασπρόπυργο, που εκδηλώθηκε σήμερα με την επίθεση των ΜΑΤ στο χώρο του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε απεργία και κατάληψη του εργοστασίου ζητώντας δεδουλευμένα, δώρο Χριστουγέννων, ανανέωση συμβάσεων και μέτρα ασφάλειας εργασίας.
Καταγγέλλουμε την επέμβαση της αστυνομίας που έγινε σε συνεργασία με την εργοδοσία, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά των απεργών, κατά τα πρότυπα της εργοδοσίας του Ιανού την προηγούμενη βδομάδα. Απαιτούμε να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι τριάντα τρεις εργαζόμενοι που συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, μεταξύ αυτών κι ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου.
Η ΟΛΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν τα εργασιακά τους δικαιώματα τους, το μισθό τους, το δικαίωμα τους στην εργασία.
Για να δείτε το αρχείο σε pdf … εδώ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...