Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 2 - 0


Σε αγώνα για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, ο ΑΣ Πρόμαχοι κέρδισε τον ΠΑΟ Κερασιάς με σκορ 2-0.
Στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, παίχτηκε όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, από δυο καλογυμνασμένες ομάδες και οι πολλοί φίλαθλοι, που το παρακολούθησαν εκμεταλλευόμενοι τον ιδανικό καιρό, το απόλαυσαν με την καρδιά τους.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο από πλευράς κατοχής της μπάλας και χάθηκαν πάμπολλες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν σε δυο από αυτές να σκοράρουν, στο 17’ όταν από κόρνερ που εκτέλεσε ο Δ. Σέλκος, ο Γ. Σέλκος πήδηξε ψηλά και έπιασε μια δυνατή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0  και στο  28’ όταν ο Γ. Νάνος έπιασε δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του ΠΑΟ σημειώνοντας το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι με τον αέρα των δυο τερμάτων, έπιασαν πολύ καλή απόδοση και απέδωσαν το γνωστό ποιοτικό ποδόσφαιρο χάνοντας σωρεία ευκαιριών για να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ. Ήταν όμως άστοχοι στην τελική προσπάθεια και δεν κατάφερναν να επιτύχουν γκολ.
Από την άλλη, οι παίκτες της Κερασιάς, έπαιξαν με έξυπνες και γρήγορες αντεπιθέσεις, σε τρεις από τις οποίες θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά είτε αστοχούσαν στο τελικό σουτ, είτε προσέκρουαν στον τερματοφύλακα Χ. Σέλκο των Προμάχων, ο οποίος ήταν αποτελεσματικός όταν χρειαζόταν.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Γ. Νάνος, Γ. Σέλκος, Σαμσούρης και Ρατσίτσκας.
Από τον ΠΑΟ Κερασιάς ξεχώρισαν οι Δ. Μάντης, Τοτίδης, Πασιαλής και Συλλέκτης.
Η διαιτησία του κυρίου Τριανταφυλλίδη ήταν άριστη και οι δυο βοηθοί του Μανωλάκης, Αρέστης με σωστές υποδείξεις.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χ. Σέλκος
Δ. Νάνος
Δ. Ρατσίτσκας
Β. Σαμαράς
Δ. Άτζος (Ν. Δέλλιος)
Γ. Σέλκος
Σ. Σαμσούρης
Ν. Νάνος
Γ. Αμπάρης (Ι. Προίκος)
Δ. Σέλκος (Ι. Σέλκος)
Γ. Νάνος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς

ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ
Δ. Βασιλείου
Χ. Γουλάκης
Α. Πασιαλής
Μ. Ζαίφης
Δ. Μάντης
Δ. Φαρμούζης
Α. Συλλέκτης
Δ. Στογιάννης (Ε. Μάντης)
Δ. Τρίψης
Α. Πασιαλής
Μ. Τοτίδης
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Μ. Τοτίδης

















































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...