Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΤΥΘΟΥΝ ANONYMOUS...

Το διαβάσαμε στην ιστοσελιδα http://life1063.gr/ και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο....
Ποιοι είναι αυτοί που ακύρωσαν την συμμετοχή της Σωσάνδρας στο 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι ;
anonymous 495959
Μεγάλο θέμα από το πουθενά έχει δημιουργηθεί με την συμμετοχή των φορέων του χωριού Σωσάνδρας στο 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.
Σήμερα 19/2 τρεις μόλις μέρες πριν την μεγάλη παρέλαση η Καρναβαλική Επιτροπή, με μία απόφαση που έχει πάρα πολλά ερωτηματικά, ακύρωσε την συμμετοχή της Σωσάνδρα, για γελοίους για εμάς λόγους.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, πριν δύο βδομάδες μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Σωσάνδρας συμπλήρωσαν την αίτηση για συμμετοχή στο 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι. Οι συμμετέχοντες θα ντυνόντουσαν Anonymous οι μεγάλοι και πειρατές οι μικροί, κάτι το οποίο το ήξεραν στην επιτροπή εδώ και δύο βδομάδες. Σήμερα με το επιχείρημα ότι η στολή των Anonymous είναι πολύ προκλητική(εδώ γελάμε) αποφάσισαν με το έτσι θέλω να ακυρώσουν την συμμετοχή της Σωσάνδρας. Μια απόφαση η οποία έχει προκαλέσει πάρα πολλές αντιδράσεις εντός του χωριού, γιατί πολλά άτομα είχαν δώσει χρήματα και είχαν πάρει την στολή, αφού κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη.
Και εμείς θέτουμε τα ερωτήματα...
Ποιος είναι αυτός από την επιτροπή που αποφάσισε την ακύρωση της συμμετοχής και γιατί δεν το έκανε πολύ ποιο νωρίς ούτως ώστε να προλάβουν οι συμμετέχοντες να βρουν άλλο θέμα.;;;
Ποιος είναι αυτός που αποκαλεί του Anonymous τρομοκρατική οργάνωση και τους συγκρίνει με τους Τζιχαντιστές(ναι το ακούσαμε και αυτό)
Ποιοι είναι οι άλλοι σύλλογοι και σχολεία τα οποία αντέδρασαν με την συμμετοχή της Σωσάνδρας(αν υπάρχουν και δεν είναι απλά μία δικαιολογία για να καλύψουν κάποιοι το κώλο τους) και αν υπάρχουν να μας πουν γιατί αντέδρασαν και τι κακό έχουν οι Anonymous;;
Ποιοι είναι αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα έξοδα που κάνανε οι συμμετέχοντες της Σωσάνδρας;;;
Μήπως κάποιοι δεν θέλουν τους 60-70 Σωσανδριώτες που θα συμμετάσχουν, γιατί άν είχαν πρόβλημα με τους Anonymous θα το έλεγαν πριν 2 βδομάδες όταν μάθανε για την συμμετοχή..;;;
Υπάρχουν πολλά πολλά ερωτήματα ακόμα που σίγουρα πρέπει να απαντηθούν, γιατί ακόμα και να ταυτίζονται οι συμμετέχοντες με τους Anonymous ποιος και γιατί τους απαγορεύει να εκφραστούν με αυτόν τον τρόπο.;;; Υπάρχει κάποιος ρατσισμός, κάποια ζήλια και κάποιο κόμπλεξ από μερικούς που θέλουν να αποφασίζουν για το 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.;;; Γιατί εμείς το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι πως κάποιοι απαγορεύουν να εκφραστεί ο καθένας με τον τρόπο που θέλει.
Το Life1063.gr επικοινώνησε με τον Αντιδήμαρχο Αλμωπίας, Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ και μέλος της Καρναβαλικής επιτροπή κ. Χρήστο Γεωργίου, ο οποίος αφού άκουσε τα παράπονα των ανθρώπων της Σωσάνδρας, έδειξε πολύ καλή διάθεση και προσπαθεί και ο ίδιος να βρεθεί μία λύση στο συγκεκριμένο θέμα για να μην υπάρχει πρόβλημα με την συμμετοχή της Σωσάνδρας.
Πρέπει να πούμε πως τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν πολύ "χειρότερες" και πολύ ποιο "προκλητικές"(με βάση τους Anonymous πάντα) συμμετοχές αλλά κανένας δεν είπε τίποτα και σήμερα ξαφνικά τους πείραξαν οι Anonymous.
Και για όσους δεν ξέρουν και θέλουν να βρουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν οι Ανώνυμοι (Αγγλ:Anonymous), είναι μια ομάδα χάκερς. Ιδρύθηκε το 2003 και αρχικά έδινε στην δημοσιότητα διάφορες εικόνες που αλλιώς αποκαλούνται memes. Τα μέλη της ομάδας, από την ημέρα της ίδρυσης τους, δεν χρησιμοποιούσαν τα αληθινά τους ονόματα, αλλά ψευδώνυμα, ώστε να είναι ανώνυμοι από οποιονδήποτε. 
Σίγουρα αυτό που διαβάσατε παραπάνω δεν είναι Τζιχαντιστές και καμία σχέση δεν έχει το ένα με το άλλο.
Πιστεύουμε σύντομα να βρεθεί μία λύση και να αποβάλουν μερικοί τους πουριτανισμούς τους.


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ....
sosandra anonymous 494
Βρέθηκε λύση σήμερα το πρωί με το θέμα που δημιουργήθηκε από το πουθενά με την συμμετοχή του χωριού Σωσάνδρα στο 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι.
Σήμερα το πρωί έγινε συνάντηση στο Δημαρχείο Αλμωπίας ανάμεσα σε φορείς του χωριού και μέλη της καρναβαλικής επιτροπής. Αφού συζητήθηκε το θέμα η παρεξήγηση λύθηκε και δόθηκε η έγκριση να συμμετέχουν κανονικά με τις στολές και με τις μάσκες που θέλουν οι καρναβαλιστές της Σωσάνδρας.
Πλέον όλα είναι στο χέρι του κάθε καρναβαλιστή ξεχωριστά, γιατί μετά το χθεσινό περιστατικό πολλοί έχουν "χαλαστεί" με την στάση της επιτροπής και δεν θέλουν να συμμετέχουν.
Εμείς από την πλευρά μας ελπίζουμε όλοι όσοι είχαν αποφασίσει να κάνουν παρέλαση να συμμετέχουν κανονικά, αφήνοντας πίσω το γελοίο θέμα που προκλήθηκε χωρίς κανέναν λόγο και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 22/2 στις 17:00 το απόγευμα.

*Η φωτό είναι πριν την συνάντηση σε κλήμα "Anonymous"

Επιμέλεια: Γιώργος Καραγιαννίδης

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...