Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Γιάννης Σηφάκης:
Άμεση αντίδραση της νέας κυβέρνησης για το ΙΚΑ Αριδαίας
Ο αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρης Στρατούλης αποφάσισε την ακύρωση των αποφάσεων για την απομάκρυνση του
   Μετά την απαράδεκτη προσπάθεια ανευθυνοϋπεύθυνων να δημιουργήσουν τετελεσμένα για την απομάκρυνση του ΙΚΑ Αριδαίας πριν ακόμη αναλάβει η νέα πολιτική ηγεσία ( με το δεδομένο ότι η κυβέρνηση έλαβε μόλις χθές το βράδυ ψήφο εμπιστοσύνης) ο Γιάννης Σηφάκης, βουλευτής Πέλλας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τον αναπληρωτή Υπουργό κ. Δημήτρη Στρατούλη και εξέθεσε εκτενώς το θέμα. Ο κ. Υπουργός ήταν απολύτως ενήμερος καθόσον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει σχετική επερώτηση όταν ήταν στην Αντιπολίτευση.
Ο κ. Υπουργός εξέθεσε την πλήρη αντίθεση της κυβέρνησης όσον αφορά την απομάκρυνση του ΙΚΑ Αριδαίας καθόσον εξυπηρετεί 7000 ασφαλισμένους σε έναν τεράστιας έκτασης Δήμο με 42 οικισμούς, εξυπηρετεί 116 Δασικούς συνεταιρισμούς και λοιπές ανάγκες των κατοίκων της Αλμωπίας. Αποφάσισε να ζητήσει αύριο Πέμπτη το πρωί από τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο την ακύρωση των σχετικών αποφάσεων.
Η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει πολιτική στον αντίποδα της μνημονιακής πολιτικής υποβάθμισης και διάλυσης των επαρχιακών πόλεων. Θα εφαρμόσει την αρχή της ισονομίας και ισοπολιτείας που επιτάσσει την ισότιμη κατά το δυνατόν πρόσβαση όλων των πολιτών στις δημόσιες υπηρεσίες.        

Ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε τον κ. Σηφάκη ότι οι υπηρεσίες του Υπουργείου θα τον ενημερώσουν για τις άμεσες ενέργειες τους προς την ανωτέρω κατεύθυνση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...