Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Κοπή βασιλόπιτας 2015
του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας
Και φέτος στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του cafe bar ΠΟΘΟΣ, στο Λουτράκι, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του.
Η εκδήλωση αυτή του Ομίλου έχει καθιερωθεί και αποτελεί πλέον εκδήλωση θεσμό για την περιοχή και σημείο συνάντησης των φίλων, των αθλητών και των μελών του Ομίλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Γεώργιος Τσιμτσιρίδης και Χρήστος Μπάτσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής από την Έδεσσα, τα Κουφάλια, τη Σκύδρα, τα Γιαννιτσά.
 Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς μίλησε για την πορεία του Ομίλου, καθώς το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη από πετυχημένες διοργανώσεις, με κορυφαία το Aridea Cup, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης για αθλητές μέχρι 16 ετών. Η διοργάνωση αυτή πλέον θα βρίσκεται στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και θα διεξάγεται στα τέλη Αυγούστου κάθε έτους. Οι συναντήσεις και οι διοργανώσεις του Ομίλου αγκαλιάστηκαν από την τοπική κοινωνία και τις τοπικές αρχές και αυτό βοήθησε καθοριστικά στην επιτυχία τους.
Από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) έχει ανατεθεί στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας η διοργάνωση του Aridea Seniors Tournament, πρόκειται για διεθνή διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν βετεράνοι αθλητές άνω των 35 ετών και θα γίνει στα μέσα Ιουλίου του 2015. Και αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα βοηθήσει σημαντικά την δραστηριότητα του Ομίλου ενώ παράλληλα θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη και στην προβολή της περιοχής.
Μεγάλη βοήθεια έχει ο όμιλος από τους επαγγελματίες και τους χορηγούς που πάντα συμπαραστέκονται στις οικονομικές δυσκολίες. Καθοριστική είναι η συμβολή των γονέων των αθλητών που στηρίζουν την προσπάθεια του σωματείου και των παιδιών τους.
Κορυφαία πρωτοβουλία του Ομίλου είναι η πρόταση μετατροπής του χώρου της ημιτελούς κλειστής αγοράς σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων – γυμναστήριο ώστε σύντομα το έργο με ευθύνη και δαπάνη του Ομίλου να μπορεί να υλοποιηθεί και να αποτελέσει προπονητικό κέντρο και παράλληλα να λύσει και το πρόβλημα της έλλειψης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων των γειτονικών σχολικών μονάδων που έχουν περίπου χίλιους μαθητές. Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης στον χαιρετισμό τους ανέφεραν ότι τις προσεχείς ημέρες θα γίνει συνάντηση στο Δημαρχείο προκειμένου να καθορισθεί η απαιτούμενη διαδικασία και  να ξεκινήσουν οι όλες οι ενέργειες ώστε αυτό το έργο να ολοκληρωθεί επ΄ ωφελεία όλων.
Επίσης έγινε μια μικρή αναδρομή στο ξεκίνημα και στην πορεία υλοποίησης του Κέντρου Αντισφαίρισης Αριδαίας στην Πιπεριά και στην συμβολή των υπευθύνων και των δημοτικών αρχών.
Το φλουριά της βασιλόπιτας έτυχαν οι αθλήτριες του Ομίλου Χρυσάνθη Πέγιου και Πασχαλίνα Σαπουντζή..
Τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν και η βασιλόπιτα ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου Μελίρρυτον.

Ευχάριστη συντροφιά κράτησε το μουσικό σχήμα με τον Γιωργή Σηφάκη, και τον Θανάση Γκιόση.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...