Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Super League: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής
Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι έφτασε. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:30  σε μια προσπάθεια να επανέλθει στη διεκδίκηση του τίτλου ενώ οι ερυθρόλευκοι γνωρίζουν πολύ καλά πως με διπλό σήμερα θα βρίσκονται μια ανάσα από ένα ακόμη πρωτάθλημα.
Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι και το καλύτερο ενόψει ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Η επίθεση περίπου 20 ατόμων στην αποστολή του Ολυμπιακού κατά τη χθεσινή άφιξη της ομάδας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αποτέλεσε ένα δείγμα της κατάστασης αν και άπαντες ευελπιστούν ότι σήμερα όλα θα κυλήσουν ομαλά.
Στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες δύο μέρες υπήρξε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι. Η ήττα από τον ΟΦΗ προκάλεσε μεγάλες αναταραχές στο εσωτερικό του συλλόγου, ο Αγγελος Αναστασιάδης τελικά έμεινε στην τεχνική ηγεσία ενώ η παρουσία των Βρύζα και Αγγελίδη στις προπονήσεις βοήθησε στο να νιώσουν και οι παίκτες ασφαλείς μετά τα όσα συνέβησαν. Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος μάλιστα στη συνέχεια γευμάτισε με τους παίκτες τονίζοντάς τους ότι ο «Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και για κάποια άσχημα αποτελέσματα αυτή η οικογένεια δεν γίνεται να διαλυθεί».
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Στέφανου Αθανασιάδη στο αρχικό σχήμα ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τ


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...