Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Γ Ν Ω Σ Τ Ο Π Ο Ι Η Σ Η  

       Ο Δήμαρχος Αλμωπίας 
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007 « Περί κυρώσεως του Κώδικα  Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» ΦΕΚ 143 Α/28-6-2007.
2. Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική  της Αυτ/σης και της Αποκ/νης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης»
3. Την με αρ. 55/74802/29.12.2010 ερμηνευτική εγκύκλιο του Τμήματος Προσωπικού ΟΤΑ  της Δ/νσης Οργάνωσης και Λειτουργίας  ΟΤΑ της Γεν.Δ/νσης Τοπ.Αυτ/σης του Υπουργείου Εσωτερικών,Αποκέντρωσης και Ηλεκ/κής Διακυβέρνησης, όπου διευκρινίζεται ότι για την πρόσληψη ατόμων  στις θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών δεν απαιτείται να προβλέπονται  οι θέσεις αυτές στον ΟΕΥ των Δήμων γιατί συνιστώνται απευθείας από το νόμο.        


ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ

Την  πλήρωση  μιας [1]     θέσης  «Ειδικού Συνεργάτη  του Δήμου Αλμωπίας»  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου .
Η επιλογή του προσώπου   που θα  προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης   θα γίνει  από τον Δήμαρχο Αλμωπίας, οποίος είναι και το αρμόδιο όργανο  για την πρόσληψη .
Για την  πλήρωση της θέσης  απαιτούνται  τα γενικά και τυπικά προσόντα  διορισμού  που προβλέπονται στην παρ. 3 του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, δηλαδή:
1.Να είναι Έλληνας πολίτης.
2.Προκειμένου περί ανδρών να έχει εκπληρώσει  τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει  απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.
3.Να μην έχει  καταδικαστεί  για ποινικό αδίκημα ή να έχει  τεθεί  υπό δικαστική  αντίληψη  ή απαγόρευση  που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση.
4.Να έχει πτυχίο   ΠΕ Μηχανικών της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής και θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη μεταπτυχιακού ή διδακτορικού διπλώματος.
5.Να χειρίζεται άριστα Η/Υ.
6.Να έχει πολύ καλή  γνώση Αγγλικής γλώσσας [ADVANCE] και θα συνεκτιμηθεί η γνώση και άλλων ξένων γλωσσών.
7.Να έχει εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα διεκδίκησης και διαχείρισης  κονδυλίων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας κατάθεσης των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι θα προσέλθουν στο γραφείο Δημάρχου, σε καθορισμένη ημέρα και ώρα,  για συνέντευξη, καταθέτοντας υπόμνημα  με τις  προτάσεις τους  πάνω στο αντικείμενο που θα τους ανατεθεί. 
Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με   βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά  θα υποβληθούν  στο Δήμο Αλμωπίας  μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών  από την επόμενη  της δημοσίευσης  στην εφημερίδα ARIDAIA NEWS,   ήτοι από  05/02/2015 μέχρι  14/02/2015.
Τα καθήκοντα του προσώπου που θα προσληφθεί  για την πλήρωση της παραπάνω θέσης είναι:
1.Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών  και ενημέρωση σε θέματα διεκδίκησης  και διαχείρισης  κονδυλίων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.
2.Επεξεργασία προτάσεων  προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  για την υλοποίηση προγραμμάτων.
4.Συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες  για θέματα συναφή  με το αντικείμενο της ειδικότητάς του.
Η πρόσληψη και εργασιακή σύμβαση  καθώς και οι αποδοχές  αυτού που θα προσληφθεί  διέπονται από τις διατάξεις  του άρθρου 163 του Ν.3584/2007,όπως αυτές ισχύουν σήμερα.
Για περισσότερες πληροφορίες  οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2384350211 & 2384350212.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...