Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Ήταν μια φορά ένας πολύ χοντρός τύπος και το είχε καημό να αδυνατίσει.
Είχε δοκιμάσει όλες τις δίαιτες, αλλά τίποτα. Ώσπου μια μέρα ένας φίλος του τού λεει "Ρε συ Γιώργο, δεν πας να δοκιμάσεις και στη νέα εταιρεία που άνοιξε στη γειτονιά μας και κάνει θαύματα στις δίαιτες?" Ε, δεν χάνω και τίποτα, λεει αυτός και πάει. Για να μην πολυλογούμε, τους εξήγησε το πρόβλημά του και αυτοί έπεσαν πάνω του για να τον κάνουν να αδυνατίσει. Δοκίμασαν τα πάντα, από σάουνες μέχρι τα πιο σύγχρονα μέσα, αλλά αυτός τίποτα. Δεν έχανε ούτε γραμμάριο. Εκεί που ήταν απογοητευμένος, του λεει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού "αφού δεν κάναμε τίποτα μέχρι τώρα, θα δοκιμάσουμε τα μεγάλα μέσα. Έλα αύριο το πρωί να δούμε τι θα κάνουμε". Πάει αυτός το επόμενο πρωί και του λεει η ιδιοκτήτρια "Μπες σε αυτό το δωμάτιο και αν θες να αδυνατίσεις κάνε ότι σου λένε". Χαρούμενος αυτός ανοίγει την πόρτα αλλά δε βλέπει τίποτα. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια γυναικάρα γυμνή, ίδια η Σίντυ Κρώφορντ. Ακούγεται τότε μια φωνή που λεει "τρέχω, τρέ χεις κυνηγάς. Αν με πιάσεις με πηδάς. Καμπανάκι σταματάς". Γεμάτος χαρά ο χοντρός, μόλις το ακούει τρέχει γύρω γύρω και κυνηγάει τη γκομενάρα για λίγα λεπτά. Εκεί που την πλησιάζει, ακούγεται ένα καμπανάκι, και η γυναικάρα φεύγει. Μπαίνουν μέσα, τον ζυγίζουν, αλλά τίποτα. Ο χοντρός δεν έχασε ούτε γραμμάριο. Για να μην επαναλαμβανόμαστε, η ιστορία συνεχιζόταν αρκετές φορές "τρέχω, τρέχεις κυνηγάς. Αν με πιάσεις με πηδάς. Καμπανάκι σταματάς", κάθε φορά και με πιο ωραίες γυναίκες, αλλά ο χοντρός παρόλο το τρέξιμο δεν έχανε ούτε γραμμάριο. Τελευταία προσπάθεια και ο χοντρός μπαίνει απογοητευμένος στο δωμάτιο και περιμένει να δει τη γκομενάρα για να ξεκινήσει την προσπάθειά του να την πιάσει και να την πηδήξει. Οπότε μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ένας μαύρος με ένα εργαλείο 50 πόντους, οπότε ακούγεται μια φωνή που λεει "Τρέχεις, τρέχω κυνηγώ. Αν σε πιάσω σε γαμώ. Καμπανάκια και τέτοιες μαλακίες δεν υπάρχουν"!! 

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...