Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ
 ΤΗΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ 17ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ.

Ενόψει των εκλογών του 17ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ που θα πραγματοποιηθεί από 1-7-15 μέχρι και 4-7-15 στην Αθήνα, το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ καλεί τα μέλη του σωματείου,  στη Γενική Συνέλευση  για την ανάδειξη αντιπροσώπων στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ,  την Τρίτη 5/5/2015 και ώρα  9:00π.μ. στο γραφείο μας ,στο Εργατικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας,  Φλωρίνης 4 στην Έδεσσα.
Για την ημερομηνία αυτή έχει δοθεί  από τη Δευτεροβάθμια Διεύθυνση  άδεια συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς της Α΄ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ.
Την ίδια ημέρα και μετά το τέλος της συνέλευσης  έως 18 μμ, θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων μας στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για το 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α ΕΛΜΕ :  :   elmepellas@yahoo.gr  μέχρι τις 10μμ  της Παρασκευής 1/5/2015.  
 
 Συναδέλφισσες  και Συνάδελφοι,

Ο αριθμός των αντιπροσώπων που θα εκλέξει κάθε ΕΛΜΕ, εξαρτάται από τον αριθμό των μελών της που θα ψηφίσουν,γι αυτό  είναι κρίσιμο να συμμετέχουμε όλοι στις διαδικασίες της Συνέλευσης και της Ψηφοφορίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...