Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 26 Απριλίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Γιάννης Σηφάκης και ο πρόεδρος του της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς είχαν συνάντηση με τους συμβούλους του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, τους Κους Γιάννη Δρίβα και Γιώργο Κατραχούρα, με τους οποίους συζήτησαν 

1. το καθεστώς αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων και την κατηγοριοποίησή τους Η αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων γίνεται βάσει των όρων και προϋποθέσεων που θέτει η Κ.Υ.Α. 46596/2004 (ΦΕ.Κ. 1793 Β), ανεξάρτητα από το μέγεθος της εγκατάστασης, τον αριθμό των θεατών, το είδος του αθλήματος ή την κατηγορία των αγώνων που διεξάγονται σε αυτές. Η απουσία κατηγοριοποίησης των εγκαταστάσεων και των κριτηρίων ελέγχου, έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία αδειοδότησης πολλών μικρών αθλητικών κέντρων ή απλών προπονητικών γηπέδων, τα οποία δεν πληρούν το σύνολο των απαιτήσεων της παραπάνω Κ.Υ.Α., κάποιες από τις οποίες δεν είναι καν απαραίτητες για τη λειτουργία τους.

2. Έγινε παρουσίαση της πρότασης του Ομίλου προς τον Δήμο Αλμωπίας, ώστε το κτίριο της λεγόμενης κλειστής αγοράς να μετατραπεί σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, για τις ανάγκες των γειτονικών σχολείων το πρωί, ως προπονητικό κέντρο αντισφαίρισης το απόγευμα και ως χώρος εκδηλώσεων και εκθέσεων για τον δήμο ή φορείς της περιοχής όποτε χρειαστεί.

3. την ανάληψη κοινής πρωτοβουλίας με το υπουργείο παιδείας και τους δήμους για την αξιοποίηση και απόδοση στην κοινωνία των σχολικών αυλών μετά την λειτουργία των σχολικών μονάδων,

4. την ενίσχυση των ομοσπονδιών με αποσπασμένους προπονητές και την ουσιαστική αξιοποίησή τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...