Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ "ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ" ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Τσαρκνιά και μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Συγκεκριμένα, έγινε επίσκεψη στον χώρο της «κλειστής αγοράς» της Αριδαίας (περιοχή ΚΤΕΛ), η παραχώρηση της οποίας έχει ζητηθεί επισήμως από τον Όμιλο Αντισφαίρισης για αξιοποίηση και δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου, ο οποίος μάλιστα θα είναι στη διάθεση του Δήμου για συγκεκριμένες δράσης, καθώς επίσης και για χρήση από τα σχολεία που στεγάζονται στην παραπάνω περιοχή.


Η πρόταση αυτή αξιολογείται καταρχήν πολύ θετικά από τη Δημοτική Αρχή και το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες γύρω από αυτό το θέμα, καθώς επίσης και οι όροι, ενώ στόχος είναι να τεθεί το ζήτημα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το αμέσως επόμενο διάστημα, μιας και έχει ήδη την έγκριση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...