Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η P&G ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ AVA

Η Procter & Gamble αγοράζει το ελληνικό σαπούνι «Ava»
Tην εξαγορά από την Procter & Gamble του σήματος AVA στην Ελλάδα, συμφώνησε την 31η Μαρτίου 2015 ο Όμιλος Σαράντη. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κόστος της εξαγοράς συμφωνήθηκε σε 3.490.000 ευρώ.
Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί την 30η Απριλίου 2015, ενώ η ανάληψη της δραστηριότητας του AVA από τον Όμιλο Σαράντη θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου 2015.
«Η εξαγορά αυτή, που είναι στα πλαίσια της αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου, ενδυναμώνει περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου και ισχυροποιεί την θέση του ως ηγετική εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τέλος, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το AVA έχει σημαντική παρουσία στην κατηγορία υγρών καθαρισμού πιάτων και κατέχει την 2η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.


Πηγή: http://www.iefimerida.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...