Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌΤΗΤΑΣ


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες που σχετίζονται με την επισκευή αγροτικών δρόμων, τη συντήρηση αρδευτικών αυλακών κ.α. στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Αλμωπίας.
Τα μηχανήματα του Εργοταξίου βρίσκονται καθημερινά στα χωριά, όπου σε συνεργασία με τους Προέδρους πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μπάτσης, σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μας και προσπαθούμε να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Δυστυχώς, τα μέσα που διαθέτουμε είναι ελάχιστα σε σχέση με τα ζητήματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, ωστόσο με σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά καταφέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήδη τα μηχανήματα έχουν περάσει σχεδόν από όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος εργασιών και να ξεκινήσει ο επόμενος. Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά, γι’ αυτό σχεδιάζουμε έγκαιρα το νέο προγραμματισμό. Σε αυτή την προσπάθεια, είναι πολύ σημαντική και η συμβολή των Προέδρων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί, ενώ άρτια είναι η συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Στέφανο Αβραμίκα και τους Δημοτικούς Συμβούλους που ενισχύουν με όποιον τρόπο μπορούν το εγχείρημα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των συμπολιτών μας και να σημειώσω πως αντιμετωπίζουμε ισότιμα όλον τον κόσμο, χωρίς διακρίσεις».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...