Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ




Για άλλη μια χρονιά, έφτασε η ώρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ώρα που οι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του Λυκείου θα μεταβούν από την εφηβεία στην ενηλικίωση.

Λόγω και της ιδιότητάς μου ως καθηγητής αλλά και ως γονιός, γνωρίζω πολύ καλά πόσο επώδυνη είναι αυτή η διαδικασία και πόσο άγχος δημιουργεί στα παιδιά μας. Γνωρίζω επίσης πως όσο και να συμβουλεύουμε τους μαθητές να μην αγχώνονται, αυτό δεν είναι εφικτό.

Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στα παιδιά μας, είναι να προσέχουν την υγεία τους αυτές τις δύσκολες μέρες και να γνωρίζουν ότι τίποτα δεν τελειώνει με ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Να δώσουν τον αγώνα τους, να αποκομίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες, καθώς αυτός είναι κατά κάποιο τρόπο ο προθάλαμος για την πραγματική ζωή, όπου τα προβλήματα είναι πολλά και η καθημερινότητα δύσκολη.

Αγαπητοί μαθητές,

Για ένα πράγμα να είστε σίγουροι: Σε αυτή τη δοκιμασία δεν είστε μόνοι, είμαστε όλοι δίπλα σας! Θέλω να ξέρετε πως η προσπάθειά σας με συγκινεί ιδιαίτερα, γιατί ως εκπαιδευτικός ζω εδώ και πολλά χρόνια τις αγωνίες και τους προβληματισμούς σας και ξέρω ότι «παλεύετε» μέσα σε ένα δύσκολο εκπαιδευτικό περιβάλλον που δεν λέει να αλλάξει. Μέσα απ’ την καρδιά μου, σας εύχομαι καλή δύναμη, υγεία, πρόοδο.

Πιστέψτε στα όνειρά σας και με υπομονή και επιμονή θα βγουν αληθινά! Αυτή είναι η μαγεία της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας!

Με αγάπη,
Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...