Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

ΤΟ "ΠΟΤΑΜΙ" ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



Το Ποτάμι εξορμά το Σαββατοκύριακο σε όλη την χώρα με σύνθημα
«Μπορούμε – Τολμάμε – Συγκρουόμαστε – Χτίζουμε!»

Το Ποτάμι τιμά την Ημέρα της Ευρώπης. Όχι με ξύλινα λόγια ούτε με βαρετές τελετές. Τριάντα στελέχη του κόμματος θα συζητήσουν με ενεργούς πολίτες, με τους εκπροσώπους της πραγματικής Ελλάδας σε πόλεις, νησιά και χωριά της χώρας μας στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων που προετοιμάσαμε για το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, τον Νομό Πέλλας θα επισκεφθούν την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11:00πμ, στο Πάρκο Καταρρακτών Έδεσσας, η Βουλευτής του Ποταμιού Χριστίνα Ταχιάου και ο Διευθυντής της Κ.Ο. Νίκος Μηλαπίδης. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στις 12:00μμ στο Κέντρο των Καταρρακτών. Καλούμε τους εθελοντές και τους φίλους του Ποταμιού, καθώς επίσης και τον τοπικό τύπο, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Η Ευρώπη για μας δεν είναι ούτε η κότα με το χρυσό αυγό ούτε ανεμόμυλος του Δον Κιχώτη.
Η Ευρώπη είναι το υπερεθνικό πείραμα που πρέπει να πετύχει για να αποδείξει ότι η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη μπορούν να απαλύνουν αντιθέσεις και να εξουδετερώσουν ανισότητες.  

Τολμάμε να χαράξουμε πορεία διότι εμείς γνωρίζουμε τι δεν πάει καλά στη χώρα μας

Συγκρουόμαστε με την παραδοσιακή Δεξιά και την ιδεοληπτική Αριστερά διότι ήρθε η ώρα να αφήσουμε τα εύκολα λόγια και να κάνουμε τομές

Χτίζουμε ένα νέο κόμμα χωρίς δεσμεύσεις, εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Από κάτω προς τα πάνω κι όχι από τα σαλόνια ή τις συντεχνίες

Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, μαζί με τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης και της Ελλάδας. Διότι είμαστε η πραγματική πλειοψηφία




Το Ποτάμι Ν. Πέλλας


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...