Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Κ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TVΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Ι.Ε.Κ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV

Το Τμήμα Αισθητικής του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας στο πλαίσιο του μαθήματος «Μορφολογία Επαγγελματικού Μακιγιάζ» πραγματοποίησε την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 εκπαιδευτική επίσκεψη στο κανάλι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στη διαδικασία του μακιγιάζ των συντελεστών της εκπομπής «Όλα Καλά», που παρουσιάζει καθημερινά η κυρία Ιωάννα Λίλη. 

Ταυτόχρονα, συνομιλώντας με επαγγελματίες του χώρου, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόθεση του Δ.Ι.Ε.Κ. Έδεσσας είναι η κατά το δυνατό συχνότερη επαφή και εξοικείωση των σπουδαστών του-αυριανών επαγγελματιών με τους χώρους εργασίας.
 Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στις εκπαιδεύτριες κυρίες Φωτιάδου Σοφία και Παπαγεωργίου Ελισσάβετ, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην πραγματοποίηση της επίσκεψης και συνόδευσαν τους σπουδαστές στο κανάλι.   

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ


Γιόρτσος Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...