Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ .....ΜΑ-ΧΥΜΟΣ

Ένας νέος, ευεργετικός για την υγεία μας, χυμός έρχεται να μας προσφέρει τη γεύση, τη δροσιά και τα οφέλη της φύσης! Ο Χυμός ΟΛΥΜΠΟΣ Μήλο-Αρώνια-Σταφύλι-Ρόδι βρίσκεται ήδη στα ψυγεία, με την Αρώνια να είναι, φυσικά, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Πολλοί ίσως ακούνε το φρούτο Αρώνια για πρώτη φορά. Δικαιολογημένα βεβαίως, καθώς τα οφέλη της Αρώνια μόλις πρόσφατα έγιναν γνωστά και σιγά σιγά ανακαλύπτονται όλο και περισσότερες ιδιότητές της, οι οποίες επιδρούν ευεργετικά στον οργανισμό.
Η Αρώνια είναι ένα είδος μούρου, πολύ σκούρου χρώματος και, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, είναι υπεύθυνο για την συγκέντρωση υψηλότατων ποσοστών θρεπτικών συστατικών και ισχυρών αντιοξειδωτικών και, όχι άδικα, έχει ήδη οδηγήσει τους ειδικούς της διατροφής να το χαρακτηρίζουν υπερ-τροφή, ελιξίριο ζωής και δώρο της φύσης στον άνθρωπο.
Ένα πολύτιμο, λοιπόν, φυσικό προϊόν, που η ΟΛΥΜΠΟΣ σας προσφέρει με υπερηφάνεια, πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή προσφορά κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και συνεχή προσπάθεια για έναν πιο φυσικό και υγιεινό τρόπο ζωής. Απολαύστε την υπέροχη γεύση του μοναδικού αυτού χυμού και προσφέρετε στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας ένα πολύτιμο δώρο!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...