Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΤΑ ALL STAR ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 98 ΧΡΟΝΙΑ



Πρόκειται για το πιο ιστορικό αθλητικό παπούτσι στην ιστορία.

 Τα All Star ή Chucks -από το όνομα του μπασκετμπολίστα και πωλητή Chuck Taylor- της Converse, με το εμβληματικό design, που λανσαρίστηκαν για πρώτη φορά το 1917, παρέμειναν απαράλλαχτa τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά επί 98 χρόνια και φορέθηκαν από θρύλους του ΝΒΑ, ενώ παράλληλα συνόδευσαν γενιές και γενιές εκφράζοντας πολλά εναλλακτικά lifestyle.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, οι ιθύνοντες της Converse, η οποία ανήκει στην Nike από το 2003, αποφάσισαν να εκμοντερνίσουν το εσωτερικό των θρυλικών παπουτσιών, αντικαθιστώντας την κλασσική σόλα από λάστιχο και καραβόπανο με μια καινοτόμο σόλα με ανατομικούς πάτους από ένα ελαφρύ, αφρώδες υλικό ονόματι Lunarlon, το οποίο χρησιμοποιεί η Nike σε διάφορα μοντέλα αθλητικών παπουτσιών. 



Αν και το εξωτερικό τους design δείχνει να μένει απαράλλαχτο, τα Chucks II ή All Star II, όπως είναι το όνομα των ανανεωμένων αθλητικών παπουτσιών, θα έχουν ελάχιστες σχεδιαστικές παρεμβάσεις που στοχέυουν στην άνεση, αλλά και την μείωση της εφίδρωσης, όπως μια πιο παχιά 'γλώσσα' με περισσότερες τρύπες που θα κάνει το πόδι να 'αναπνέει' καλύτερα μέσα στα νέα Chucks. 

Τα νέα μποτάκια All Star θα κυκλοφορήσουν στις 28 Ιουλίου και θα κοστίζουν περίπου 15 δολάρια από το κλασικό μοντέλο, ενώ οι ίδιες αλλαγές θα γίνουν και στη χαμηλή τους εκδοχή. 


  Δείτε το teaser βίντεο των νέων Chucks


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...