Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΡΕΝΤΣΙ ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ: "ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ. ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Ρέντσι σε Μέρκελ: «Φτάνει, ως εδώ - Μην εξευτελίζουμε άλλο την Ελλάδα»
Η Ιταλία ετοιμάζεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην  Σύνοδο Κορυφής υπέρ της Ελλάδας αφού όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Guardian Αλμπέρτο Ναρντέλι, ο Ματέο Ρέντσι αναμένεται να θέσει τελεσίγραφο στην Ανγκελα Μέρκελ να σταματήσει ο εξευτελισμός της Ελλάδας.
«Enough is enough» είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί ο Ναρντέλι και αναφέρει ότι ο Ρέντσι θα πει στην Καγκελάριο της Γερμανίας, Ανγκελα Μέρκελ «Φτάνει, ως εδώ». Ο δημοσιογράφος σημειώνει πως ο πρωθυπουργός της Ιταλίας θα ζητήσει από την Μέρκελ να ολοκληρώσει τη συμφωνία για το καλό ολόκληρης της Ευρωπαϊκης Ένωσης, σταματώντας παράλληλα να εξευτελίζει την Ελλάδα. Οπως σημειώνει μάλιστα ο Guardian, η κρίση στην Ευρώπη ολοένα και μεγαλώνει.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...