Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015

ΤΙ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015"Παρασκευή 21 Αυγούστου.
 Σύμφωνα με τις προβλέψεις που δίνει το "o kairos,gr" το οποίο τα "Π. Ν." εμπιστεύονται, για σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου, πρώτη ημέρα του Πολιτιστικού Ανταμώματος, υπάρχει μια πιθανότητα πρόσκαιρης βροχόπτωσης από τις 16.00μ.μ. μέχρι τις 18.00μ.μ., ενώ δεν προβλέπεται δυνατός άνεμος, πράγμα που συνηγορεί σε μια άνευ εμποδίων, καιρικών τουλάχιστον, βραδιά. 


Σάββατο 22 Αυγούστου.
Ο ίδιος καιρός από πλευράς φαινομένων προβλέπεται και τη δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων του Μ.Χ.Σ. Προμάχων, με μια πιθανότητα βροχής τις μεσημβρινές ώρες, ενώ στο διάστημα που θα πραγματοποιείται το Πολιτιστικό Αντάμωμα, δεν προβλέπεται κάποιο ανησυχητικό καιρικό γεγονός.


Σάββατο 22 Αυγ

1 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...