Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

"ΕΜΦΡΑΓΜΑ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΞΙ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΣΤΟ 4ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ


Εγκεφαλικά μοίρασαν οι δυο χορεύτριες Maria Nikol και Eri Marina με τους αισθησιακούς χορούς που παρουσίασαν στο 4ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΙ, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα πάνω από το ποτάμι, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να ταξιδέψουν στα ουράνια, υποχρεώνοντας δε πολλούς "ξαναμμένους" να βουτήξουν στα κρύα νερά.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο...
































5 σχόλια :

Ατυχης επιλογη η συμπεριληψη του εν λογω event στο διημερο παρτυ που ειχε ως στοχο την ενισχυση του ερασιτεχνικου ποδοσφαιρικου σωματειου των Προμαχων, καθοτι δεν συναδει με το πνευμα και τις αρχες που πρωτογενως πρεσβευει ενα ερασιτεχνικο αθλητικο σωματειο. Πολυ περισσοτερο οταν κυριος δεκτης των δρασεων του ειναι οι νεοι των Προμαχων.

Τζάμπα λεφτά δώσανε. Αντί να τα κρατήσουν για την ομάδα (γιατί υποτίθεται όλο αυτό γίνεται για να μαζέψει λεφτά η ομάδα) αυτοί τα δώσανε σε κάτι ανούσιο που δεν ήταν ανάγκη να υπάρχει εκείνο το βράδυ. Ο κόσμος περνούσε καλά και χωρίς τις χορεύτριες...

Εσείς που σχολιάζεται την (ας υποθέσουμε) αρνητική στιγμή του πάρτι με τις χορεύτριες, γιατί δεν σχολιάζεται και το όλο θετικό κλίμα και την απίστευτη συμμετοχή του κόσμου, στην προσπάθεια των παιδιών, παρά μόνο εστιάζετε σε ένα αρνητικό (κατα την γνώμη σας) συμβάν?
Και πού γνωρίζετε αν πληρώθηκαν τα κορίτσια?
Να ξέρετε ότι οι διοικούντες έχουν νοικοκυρεμένο κουμάντο και με χωρίς καμμια βοήθεια από φορείς(όπως γίνεται με άλλα σωματεία) τα κατάφεραν πέρυσι ανεβάζοντας κατηγορία την ομάδα και το ίδιο πετυχημένα θα συμμετάσχουν και φέτος.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Μπράβο στα παιδιά για το εξαιρετικό διήμερο.Όσο για τις αρχές που λέει ο φίλος,μια χαρά αξιοπρεπές είναι το επάγγελμα της χορεύτριας.Οι αηδίες με τους πυροσβεστήρες καλύτερο θα ήταν να έλειπαν,αλλά κατά τ΄άλλα και πάλι μπράβο.

Είναι αξιοπρεπές το επάγγελμα της χορεύτριας ΤΗΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑΣ ΟΜΩΣ

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...