Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ



Γιάννης Σηφάκης: Θα λειτουργήσει  κανονικά το χιονοδρομικό Καϊμακτσαλάν
Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των επιμέρους δραστηριοτήτων στο βουνό
Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον νέο πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Γιώργο Τερζάκη
 Στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα της φετινής λειτουργίας του χιονοδρομικού καθώς και προτάσεις για την βελτίωση των υποδομών και της λειτουργίας του. Ακόμη ο βουλευτής ανέπτυξε την άποψη του , όπως και απόψεις φορέων και πολιτών για την επέκταση και λειτουργία του.
Ο πρόεδρος της ΕΤΑΔ ήταν κατηγορηματικός στο ότι ήδη προγραμματίζεται η λειτουργία του παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί η οριστική ανάθεση από το ΤΑΙΠΕΔ στην ΕΤΑΔ για την διαχείριση του. Ήδη εγκρίθηκε από το ΔΣ της ΕΤΑΔ η δημοπράτηση των επιμέρους δραστηριοτήτων όπως την προηγούμενη χρονιά.
Ο πρόεδρος έχει πολύ σοβαρές σκέψεις για επιμήκυνση της περιόδου χρήσης των εγκαταστάσεων πιθανότατα και με καλοκαιρινή λειτουργία του χώρου.

Όπως είναι γνωστό το χιονοδρομικό του Καϊμακτσαλάν μαζί με εκτάσεις στον παλαιό Αγ. Αθανάσιο και στην λίμνη Βεγορίτιδα θα μεταφερθούν στο νέο Ταμείο Διαχείρισης Δημόσιας Περιουσίας που θα προέλθει είτε από την μετεξέλιξη του ΤΑΙΠΕΔ, είτε θα συσταθεί εξ αρχής.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...