Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ



"Έχω πάνω μου τατουάζ που έχουν δουλευτεί για πάνω από 150 ώρες. Μόλις τελειώσω αυτό στην πλάτη μου, που έχει αξία πάνω από 10.000 λίρες, θα είμαι σχεδόν πλήρως καλυμμένος με τατουάζ από τη μέση και πάνω.
 Κάπως έτσι άρχισα να σκέφτομαι πώς θα κατέληγαν τόσες ώρες δουλειάς και τόσα χρήματα όταν θα πέθαινα. Θα πέταγε κανείς έναν Πικάσο όταν πέθαινε; Εγώ τα τατουάζ τα θεωρώ έργα τέχνης και σκέφτηκα πως θα έπρεπε να βρω τρόπο να τα διατηρήσω. Κάπως έτσι άρχισαν να δουλεύω πάνω στο Save My Ink"

 Αυτή είναι πάνω-κάτω η εξήγηση του εμπνευστή της μακάβριας, αλλά σίγουρα καινοτόμου πατέντας, του 60χρονου Charles Hamm.   Το Save My Ink κάνει ακριβώς αυτό που λέει και το όνομά της: Φροντίζει ώστε τα πολύτιμα και αγαπημένα σας τατουάζ να διασωθούν και να περάσουν στους αγαπημένους σας κορνιζαρισμένα και ασφαλή από τη φθορά του χρόνου και του θανάτου.

   Όσοι ενδιαφέρονται για μια τέτοιου είδους εξασφάλιση, θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με την ιστοσελίδα και να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδικασία - η οποία έχει ήδη 21 πελάτες.

   Οι ειδικοί που θα κάνουν τη διαδικασία χειρουργικής αφαίρεσης θα πρέπει να ειδοποιηθούν το πολύ μέσα σε 18 ώρες και όλη η διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 60 ώρες.

   Το δέρμα του νεκρού αφαιρείται και με ειδική διεργασία εξασφαλίζεται πως ο ιστός δεν θα αποσυντεθεί και θα παραμείνει ανέπαφος μέσα στις ειδικές κορνίζες. Ωστόσο προσοχή! - Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον και να προπληρώσουν όσο είναι ακόμη ζωντανοί
. Συγγενείς ή φίλοι που θα θελήσουν να αγοράσουν τη διαδικασία για λογαριασμό κάποιου δικού τους που πέθανε δεν θα γίνονται δεκτοί και κανέναν τατουάζ δεν αφαιρείται από κάποιον που όσο ήταν ζωντανός δεν είχε αγοράσει την υπηρεσία. 







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...