Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΔΩΣΕ 100.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥ


Συνήθως, οι περισσότεροι εργαζόμενοι περιμένουν με λαχτάρα δύο πράγματα.
 Το δώρο των Χριστουγέννων και το καθιερωμένο μπόνους επίτευξης στόχων που δίνεται στο τέλος κάθε χρονιάς. Όσοι τα παίρνουν ακόμη τουλάχιστον.

 Ένας αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας του πετρελαίου στο Τέξας των ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, αφού έδωσε σε κάθε έναν από τους 1.381 υπαλλήλους του, μπόνους 100.000 δολαρίων. 

  Πρόκειται για τον Jeff Hildebrand, CEO της Hilcorp, ο οποίος αποφάσισε να ανταμείψει τους εργαζόμενους της εταιρείας του για την επίτευξη του στόχου που είχε τεθεί από το αναπτυξιακό πλάνο της Hilcorp και δεν ήταν άλλος από το διπλασιασμό της αξίας της σε πέντε χρόνια.

   Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Hildebrand αποφασίζει να προσφέρει κίνητρα στους εργαζόμενους του. Το 2010, τους προσέφερε τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός αυτοκινήτου αξίας 50.000 δολαρίων ή 35.000 δολάρια μετρητά πάλι ως μπόνους για την επίτευξη στόχου. 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...