Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΝΑΝΟ


Αποδεικνύοντας στην πράξη το οικογενειακό, αδερφικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του ΑΣ Πρόμαχοι, πολυπληθής αντιπροσωπεία της ομάδας, αποτελούμενη από μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ποδοσφαιριστές, επισκέφθηκαν τον τραυματισμένο κανονιέρη Γιώργο Νάνο, στο νοσοκομείο της ΄Έδεσσας και του ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην ενεργό δράση.
Η επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί του πόδι, πήγε πολύ καλά και σύντομα αναμένεται ο αγαπημένος επιθετικός, να πάρει εξιτήριο για να συνεχίσει τον μακρύ δρόμο της αποθεραπείας, στο σπίτι του.

Ενδεικτικό της μεγάλης δημοτικότητας του Μπάμπη, είναι οι εκατοντάδες ευχές που λαμβάνει καθημερινά από φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους και παράγοντες, από όλο τον νομό.
Χθες μάλιστα τον επισκέφθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...