Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ "ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ


Είναι γνωστό σε όλους που εμπλέκονται στα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ότι η πλειοψηφία όσων μετέχουν σε αυτό, ασχολείται όχι από επαγγελματικά κίνητρα, αλλά από ανιδιοτελή αγάπη για το άθλημα και τον τόπο.

Μοναδικό κριτήριο για την ενασχόλησή τους με το αντικείμενο είναι η διάδοση της ευγενούς άμιλλας και η ανάδειξη τυχόν ταλέντων για να προωθηθούν σε μεγαλύτερα κέντρα.
Έτσι λοιπόν, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, διαιτητές, δίνουν το καλύτερο που μπορούν για τον σκοπό αυτό, προσφέροντας στους χιλιάδες φιλάθλους του νομού μας, χαρά και τουλάχιστον δυο ώρες διασκέδασης στα γήπεδα των ομάδων.
Επίσης τα τελευταία χρόνια, έχει παρουσιαστεί μια έξαρση των μεταδόσεων των αγώνων μέσα από το διαδίκτυο, που με τα όποια προβλήματά του, προσφέρει μέσα από τα διάφορα μπλογκς, άμεση ενημέρωση και πλούσια προβολή των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.

Ακούραστοι εργάτες για την επίτευξη του σπουδαίου αυτού έργου, που μετά το τέλος των αγώνων περιμένουν να δουν πολλοί, είναι και οι ακούραστοι αθλητικογράφοι, οι οποίοι οργώνουν τα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο και κόντρα σε πολύ αντίξοες συνθήκες, με ελάχιστα μέσα και μηδαμινή ανταμοιβή, μεταδίδουν από τις ιστοσελίδες τους τα τεκταινόμενα.
Δεδομένου ότι τα πρωταθλήματα διεξάγονται την χειμερινή εποχή, αντιλαμβάνεται κανείς, το κρύο που επί δίωρο "τρώνε", καθώς επίσης και το επόμενο στάδιο, που είναι η αποτύπωση των όσων είδαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα, στάδιο το οποίο είναι εξίσου χρονοβόρο και ψυχοφθόρο.
Οι αφανείς αυτοί λοιπόν εργάτες, οι οποίοι επαναλαμβάνω, δεν αμείβονται, μοναδικό κίνητρο έχουν το μεράκι και την αγάπη προς το αντικείμενο.

Όταν όμως βγαίνουν κάποιοι, οι οποίοι θεωρώντας ότι τα γραφόμενα από τους αθλητικογράφους τους αδικούν, και απειλούν με ύφος κακοποιού, τότε υπάρχει μεγάλο θέμα.
Η επέμβαση, η προσπάθεια χειραγώγησης, η επιβολή με το στανιό, η απειλές κατά συγκεκριμένης αθλητικογράφου,αποτελεί τον πλέον φασιστικό δρόμο, που κάποιοι θέλουν να καθιερώσουν στα αθλητικά ρεπορτάζ του νομού.

Εμείς στα Προμαχιώτικα Νέα, δηλώνουμε την καταδίκη μας για τις πρωτοφανείς αυτές ενέργειες και έχοντας σαν ιδανικά μας, την πίστη στον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία, στηρίζουμε την αθλητικογράφο Χαρά Ματεντζόγλου και ενώνουμε την φωνή μας με τη δική της, απαιτώντας να μη φιμωθεί ο ελεύθερος λόγος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...