Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 8 - 2



Κάτω από πολικές θερμοκρασίες, ο Αλμωπός κέρδισε εύκολα στο γήπεδό του τον αποδεκατισμένο, λόγω τραυματισμών, ΑΣ Πρόμαχοι με το ευρύ σκορ 8-2.

Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης "Π. Ν."

Έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, που αν δεν υπήρχαν τα δέκα συνολικά τέρματα, θα περνούσε απαρατήρητο και θα σβήνονταν σύντομα από τη μνήμη των λιγοστών θεατών, που το παρακολούθησαν.
Ο Αλμωπός, έχοντας την γνωστή ποιότητα στις τάξεις του, με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, ξέσπασε την ανωτερότητά του στην αποδυναμωμένη νεοφώτιστη ομάδα των Προμάχων και πήρε τους τρεις βαθμούς και τους πρόσθεσε στο ταμείο του πρωτοπόρου της κατηγορίας.
Οι ποδοσφαιριστές των Προμάχων προσπάθησαν με πολύ δυναμισμό να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις του αγώνα και παρά το  φιλότιμο που επέδειξαν, στο τέλος δεν τα κατάφεραν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και η αλγεινή εντύπωση, που προκάλεσε η ιταμή συμπεριφορά ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, που με την απρεπή του συμπεριφορά, την οποία οι υπεύθυνοι του ιστορικού συλλόγου πρέπει να εξετάσουν, εξόργισε τόσο τους αντιπάλους του, όσο και τους θεατές.  

Για την ιστορία, να δούμε τους σκόρερς και την διακύμανση του αποτελέσματος:
0 - 1 Νάνος Ν. 15'
1 - 1 Καραγιάννης 17'
2 - 1 Ταουσάνης  43'
3 - 1 Ελευθεριάδης Γ. 47'
3 - 2 Αμπάρης 59'
4 - 2 Ταουσάνης 61'
5 - 2 Ταουσάνης 78'
6 - 2 Μαρκόπουλος 79'
7 - 2 Μήντσης 86'
8 - 2 Μαρκόπουλος 90'

Από τον Αλμωπό διακρίθηκαν οι Μουρατίδης, Καραδήμος και Ταουσάνης.

Από τον ΑΣ Πρόμαχοι ξεχώρισαν οι Δ. Νάνος, Δέλλιος και Αμπάρης.

Η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη (Κουπαράνη, Αρέστης) ήταν μέτρια και έχασαν πολλές φάσεις εκατέρωθεν των αντιπάλων.

ΑΛΜΩΠΟΣ
Καραγιαννίδης, Κιουρτσόπουλος, Κουτρούμπαλος, Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καραδήμος, Ελευθεριάδης(Ραούλ), Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Γ. Παπαδόπουλος, Ταουσάνης.


ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Σέλκος, Σαμαράς, Δέλλιος, Δ. Νάνος, Ιωάννου(Μούγιος), Αμπάρης, Παπαδόπουλος, Προίκος(Γ. Σέλκος), Τρίψης, Ν. Νάνος, Σαμσούρης(Σ. Μεσκίνης).  































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...