Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Απίστευτη εξέλιξη με αίσιο τέλος είχε η ανάρτηση, που κάναμε λίγες ώρες πριν για την εξαφάνιση του συμπαθούς σκύλου στους Προμάχους.

Αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, μας ειδοποίησε, ότι ο σκύλος βρίσκεται σε παρακείμενο κήπο από την οικεία της και ότι το απασχολεί ταΐζοντάς το, πετώντας του ψωμάκι από το παράθυρο. Μάλιστα μας έστειλε και δυο φωτογραφίες του σκύλου, τις οποίες στείλαμε με τη σειρά μας στον ιδιοκτήτη του για να επαληθεύσουμε την ταυτότητα.
Αμέσως στήθηκε μια επιχείρηση αστραπή μέσω facebook και με συντονιστή εμάς σαν κέντρο, έγιναν οι κατάλληλες συνεννοήσεις, πήγε αμέσως ο ιδιοκτήτης στο συγκεκριμένο σημείο και παρέλαβε το αγαπημένο του τετράποδο, ευχαριστώντας τόσο εμάς, όσο και την φίλη μας για την ασφαλή πληροφορία.
Μικρή καθημερινή ιστορία, που αποδεικνύει την χρησιμότητα του διαδικτύου, με την σωστή και κατάλληλη χρήση..




Ξένια σε ευχαριστούμε και σε συγχαίρουμε για την ευαισθησία σου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...