Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Η προβολή και προώθηση του πολιτισμού αποτελεί αναπτυξιακή προτεραιότητα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου στο Διοικητήριο

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Παραβρέθηκαν στη συνάντηση η Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κ. Οτουντζίδου Δέσποινα, ο Αντιπρόεδρος κ. Τσαβέας Χρήστος και ο Ταμίας κ. Δραγούμης Σωτήρης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Εδεσσαϊκό Θέατρο όπως ο χώρος στέγασης καθώς και η συνεργασία μεταξύ του Θεάτρου και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε δράσεις και εκδηλώσεις. Τα μέλη του Θεάτρου ανέφεραν μια σειρά από πρωτοβουλίες που λαμβάνουν χώρα στην Έδεσσα και στις γύρω περιοχές όλο το χρόνο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης εξέφρασε τη στήριξη και συμπαράσταση του στις δράσεις του Θεάτρου με τα μέλη του οποίου έχει οικοδομηθεί μια εποικοδομητική σχέση τα τελευταία χρόνια. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πάντα επιτυχίες.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του Θεάτρου ευχήθηκαν στον κ. Θεοδωρίδη καλή χρονιά και καλή επιτυχία στο έργο του.


«Ο πολιτισμός και ο τουρισμός της Πέλλας αποτελούν αλληλένδετα στοιχεία και αντανακλούν την ιστορία και την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής μας. Οι δράσεις του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και φορέων του τουρισμού  αποτελούν το πιο ισχυρό αντίδοτο στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Είμαστε συμπαραστάτες στις εκδηλώσεις και δράσεις που προάγουν το πνεύμα και διευρύνουν τους ορίζοντες των πολιτών» δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...