Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


Στην ταβέρνα «Μαλαματένια» έκοψε την βασιλόπιτά του ο ΑΣ Πρόμαχοι τηρώντας το καθιερωμένο έθιμο.
Παραβρέθηκε το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών καθώς και της διοίκησης.
Προηγήθηκε φυσικά η υποχρεωτική προπόνηση και κατόπιν όλοι μαζί αφού δείπνησαν, έστησαν την βασιλόπιτα στο κέντρο, όπου ο  τελετάρχης  και ταμίας της ομάδας  Παύλος Γιουρούκης, μοίρασε κομμάτια σε όλους.
Φέτος το τυχερό φλουρί έπεσε στον νεαρό ταλαντούχο. Γιάννη Σέλκο, ο οποίος  πήρε σαν δώρο ένα τάμπλετ.
Ακολούθησαν πειράγματα και αστεία, όπου πρωταγωνίστησε  ο Νίκος Νάνος που διαρκώς έριχνε ατάκες  κάνοντας τον Ντόρη Δέλλιο να αποκτήσει  στομαχόπονο από τα γέλια.
Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Γιώργος Σέλκος(Μπέιλη) με τις τραγουδιστικές του ικανότητες που ερμήνευσε ακαπέλα τραγούδια του Πλούταρχου και του Πουλόπουλου.
Ο γενικός αρχηγός  Βασίλης Δήμπαλας υποσχέθηκε το επόμενο δείπνο να αποτελείται από αγριόχοιρο τον οποίο ΘΑ θηρεύσει, ενώ  ο προπονητής Βασίλης Σαμαράς, γνωστός για την επιμονή του στην υγιεινή διατροφή, τον κοίταζε με λοξές ματιές.
Τέλος ο γνωστός για την Λακωνικότητά του πρόεδρος Πασχάλης Τούμπης, εξέπληξε τους πάντες βγάζοντας έναν λόγο δέκα λεπτών, αναφερόμενος στα επόμενα βήματα της ομάδας.
Ο δε Γιάννης Χατζής, που τελευταία γίνεται συχνά πυκνά κουμπάρος, έταξε στους Παπαδόπουλο και Ιωάννου, να τους βρει νύφες από τους Προμάχους και να τους παντρέψει ο ίδιος.
Την όλη οικογενειακή ατμόσφαιρα "έντυνε"  η εκκωφαντική μελωδική συναυλία των γνωστών συνθηματικών γέλιων του "Μπλακ" και του Μπάμπη, κάνοντας τον Καρπάρη και τον Ίτσκο να απηυδήσουν.









































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...