Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΡΗΤΡΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ 2.3Β


Λεπτομέρειες εφαρμογής ενεργοποίησης ρήτρας αναθεώρησης της Δράσης 2.3Β «Σύστημα Ολοκληρωμένης  Διαχείρισης στην Παραγωγή Σακχαρότευτλων» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις» του ΠΑΑ 2007-2013

Από το Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Πέλλας  ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 493/18.2.2016 έγγραφο του Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής & Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του ΥΠΑΑΤ, η καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων  αποδέσμευσης βάση της ρήτρας αναθεώρησης ορισμένων εκ των γεωργοπεριβαλλοντικών δράσεων του Μέτρου 214 του ΠΑΑ 2007-2013 με ανειλημμένες υποχρεώσεις στο ΠΑΑ 2014-2020, μεταξύ των οποίων και η Δράση 2.3 (Β) καθορίζεται η  31 Μαρτίου 2016.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Φυτικής & Ζωϊκής Παραγωγής Γιαννιτσών της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Πλατεία Πίκπα, 58100 Γιαννιτσά, τηλ.2381352304).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...