Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΕΤΗ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ ΣΕ ΕΠΙΤΙΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΕΔΕΣΣΑΣ


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Το έργο του Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεου έχει μείνει ανεξίτηλο έως σήμερα στην Π.Ε. Πέλλας

Στην εκδήλωση αναγόρευσης του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου σε Επίτιμο Δημότη Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχε εγκάρδια συνομιλία με τον Σεβασμιότατο για θέματα που αφορούν την Πέλλα συζητώντας, ταυτόχρονα, για το πολύπλευρο και σημαντικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.


Ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι: «Αποτελεί τιμή για τον Δήμο Έδεσσας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας η αναγόρευση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεου σε Επίτιμο Δημότη της περιοχής αναγνωρίζοντας την δεκαοκτάχρονη προσφορά και το έργο του στην Έδεσσα και στην Πέλλα γενικότερα. Άνθρωποι που γνωρίζουν την περιοχή μας και τους ανθρώπους της δημιουργούν ισχυρούς συνεκτικούς δεσμούς και είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στον τόπο όπου προσέφεραν τα μέγιστα στην κοινωνική ανάπτυξη. Συγχαρητήρια στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Ιερόθεο και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...