Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ



Συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και της Άντερλεχτ σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από το νυχτερινό μαγαζί «why sleep» στο Γκάζι.

   Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο ομάδες οπαδών άρχισαν να πετάνε αντικείμενα η μία στην άλλη, όπως καρέκλες και πυροσβεστήρες ενώ ήρθαν και στα χέρια.

   Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οπαδοί της βελγικής ομάδας με την οποία αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός για το Europa League, ήταν υπό την επήρεια μέθης και ενώ βρισκόταν στο νυχτερινό κατάστημα από τις 22.00 άρχισαν μετά τα μεσάνυχτα να ανάβουν φωτοβολίδες και να φωνάζουν συνθήματα. 

  Στη συνέχεια εντοπίστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού και άρχισαν τα επεισόδια, τα οποία έληξαν με επέμβαση αστυνομικών. Τέσσερις τραυματίες και 35 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 6 μετατράπηκαν σε συλλήψεις, είναι ο απολογισμός της συμπλοκής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...