Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ:Ο ΕΛΓΑ έδωσε παράταση 3 μηνών για την καταβολή των εισφορών



  Γιάννης Σηφάκης :  Ο ΕΛΓΑ έδωσε παράταση 3 μηνών για την καταβολή των εισφορών 
     Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τον παγετό στην Πέλλα
     Ως τα μέσα Απριλίου η πληρωμή των αποζημιώσεων από τις ζημιές του 2015
      Ξεκινά ο διάλογος για την αλλαγή του κανονισμού – Οι αγρότες της Πέλλας οφείλουν να συμμετέχουν με συγκεκριμένες προτάσεις

 Ο ΕΛΓΑ, με δελτίο τύπου του, έδωσε παράταση τριμήνου για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών με δεδομένη την έλλειψη ρευστότητας στον αγροτικό κόσμο αυτή την περίοδο, διευκρινίζοντας ότι η 30/06/2016 είναι η τελική καταληκτική προθεσμία για να μπορέσουν οι αγρότες να πληρωθούν τις αποζημιώσεις του 2015.
Στην Πέλλα ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τον παγετό των προηγούμενων ημερών, η Υπηρεσία κάνει καλά και έγκαιρα την δουλειά της με δεδομένες τις αδυναμίες στην στελέχωση της.  Και θα την κάνει σωστά χωρίς περιττές νουθεσίες και παρεμβάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές. 
Μέχρι τα μέσα του Απριλίου θα πληρωθούν οι αποζημιώσεις από τις περσινές ζημιές. 
Ο διάλογος για την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ είναι προ των πυλών. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Πέλλας οφείλουν να ετοιμαστούν με συγκεκριμένες προτάσεις για να συμμετέχουν στον διάλογο με στόχο να γίνουν αναλογιστικές μελέτες και για επιπλέον ζημιές κυρίως στις δενδρώδεις καλλιέργειες, στην θέσπιση προαιρετικής πρόσθετης ασφάλισης με βάση τις αναλογιστικές μελέτες κλπ. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...