Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΙας ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Η συνεργασία Περιφερειακής Ενότητας και Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί προϋπόθεση τοπικής ανάπτυξης

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον απερχόμενο Υποδιοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού


Συνάντηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο με τον Υποστράτηγο Σταύρο Τσερπέ ο οποίος μετατίθεται και προάγεται στη θέση του Επιτελάρχη της Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (Α.Σ.Δ.Υ.Σ.) στην Αθήνα.

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Τσερπέ και καλή δύναμη στο έργο του. Από την πλευρά του ο Στρατηγός ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα και για την κοινή αντιμετώπιση των θεμάτων ασφαλείας και πολιτικής προστασίας σε τοπικό επίπεδο. Με την ευκαιρία ο κ. Τσερπές ευχήθηκε στον κ. Θεοδωρίδη καλή επιτυχία του στο δύσκολο έργο του, σε μια όμορφη και με μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης περιοχή όπως είναι η Έδεσσα και ολόκληρη η Πέλλα, όπως ανέφερε.


Κλείνοντας, να αναφέρουμε, ότι ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης θα παραβρεθεί στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας στην Έδεσσα.  

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...