Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΙΙας Μ/Κ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν εγγύηση για την ειρήνη και την ασφάλεια της χώρας

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Έδεσσας, Υποστράτηγος Δημήτριος Γλυμής, στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.


Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποδέχτηκε τον κ. Διοικητή, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας μετά από επιτυχημένη θητεία ως Διευθυντής ΔΙΣΧΕΑ στο Γενικό Επιτελείο Στρατού. Οι δύο άντρες σχολίασαν τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ, συζήτησαν θέματα συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στις Ένοπλες Δυνάμεις και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον κ. Θεοδωρίδη να καλωσορίζει τον κ. Γλυμή στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και καλή θητεία στην ΙΙα Μεραρχία. Με τη σειρά του ο κ. Διοικητής ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο του κ. Αντιπεριφερειάρχη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...