Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 1ης ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ Ε.Π. Ε.Β.Υ.Σ. ΤΟΥ Τ.Ε.Β.Α



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Συγχαίρω την Ομάδα Υλοποίησης για το έργο της που προσφέρει ανακούφιση σε περισσότερους από 7.000 συμπολίτες μας


Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση υλοποίησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με Επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στη συνάντηση αξιολόγησης της πορείας υλοποίησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου κας Μαρίας Ζωγράφου-Τσαντάκη, των Δημάρχων Έδεσσας και Αλμωπίας αντίστοιχα, κκ. Τάκη Γιάννου και Δημητρίου Μπίνου και του Αντιδημάρχου Αλμωπίας κ. Γιώργου Σαββίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη τα μέλη της Ομάδας Υλοποίησης Έργου για την προσπάθειά τους και το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – στελέχη της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, στην Υπεύθυνη Υλοποίησης, κα. Ελένη Καραντώνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου και στα υπόλοιπα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας κκ. Ιωάννη Τσίκο, Αικατερίνη Καλαϊτζίδου και Αναστασία Μπιρόζη.

Μέσω του προγράμματος υποστηρίζονται περισσότεροι από 7.000 δικαιούχοι άποροι που διαμένουν στην Π.Ε. Πέλλας. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια και άρτια οργάνωση η οποία διασφαλίζεται από τους κοινωνικούς εταίρους και τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από το ΤΕΒΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απευθύνει έκκληση σε φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες, επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και άλλους φορείς να στηρίξουν το πρόγραμμα με δωρεές οι οποίες θα προστεθούν στους πόρους που διαχειρίζεται το πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 23813 – 51209 και 23813 – 51386.


Ήδη η Ομάδα υλοποίησης έχει λάβει μία σημαντική δωρεά από ιδιώτη. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η υλοποίηση της δεύτερης φάσης του προγράμματος. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...