Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΕ ΑΨΑΛΟ, ΔΩΡΟΘΕΑ, ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ, ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΗ



Αριδαία, 14/7/2016

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΣΕ ΑΨΑΛΟ, ΔΩΡΟΘΕΑ, ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ, ΓΑΡΕΦΙ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΝΗ

Ολοκληρώθηκε το έργο του καθαρισμού αποστραγγιστικών καναλιών του Δήμου Αλμωπίας.
Η σημαντική αυτή παρέμβαση, περιλαμβάνει τις Τ.Κ. Αψάλου, Δωροθέας, Λυκοστόμου, Γαρεφείου και Φούστανης. Οι εργασίες που εντάσσονται στο πλαίσιο της επιχορήγησης 10.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών με στόχο την αντιμετώπιση των πλημμυρών. Συγκεκριμένα, περιελάμβαναν τον καθαρισμό της κοίτης που διασχίζει τα χωριά, κάτι που αποτελούσε αίτημα των τοπικών κοινωνιών.
Την μεγάλη αποδοχή των παραπάνω παρεμβάσεων, αποτυπώνει και η δήλωση του Τοπικού Συμβουλίου Αψάλου που αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Αρχή για τον καθαρισμό της κοίτης του χειμάρρου που διασχίζει το χωριό». Επίσης, σχετική δήλωση έκανε και η Πρόεδρος της Τ.Κ. Λυκοστόμου: «Ως πρόεδρος του συμβουλίου της Τ.Κ. Λυκοστόμου και ως εκπρόσωπος των κατοίκων του θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τη Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση του καθαρισμού της κοίτης χειμάρρου εντός του οικισμού. Επιπροσθέτως, θα ήθελα να συγχαρώ τα μέλη του συνεργείου για την εργασία τους με αποτέλεσμα την άψογη διεκπεραίωση του έργου. Αν και είναι γνωστό ότι υπάρχουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες λόγω των συνθηκών που υφίσταται η χώρα μας, ελπίζω και εύχομαι οι όποιες ανάγκες που προκύπτουν στο Δήμο Αλμωπίας να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...