Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2016

ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑριδαία, 30/7/2016

ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Με αίσθημα αγάπης προς τα ζώα αλλά και προστασίας προς τους συμπολίτες μας, ο Δήμος Αλμωπίας περνά από τα λόγια στα έργα και δημιουργεί έναν χώρο όπου θα συγκεντρώνονται τα αδέσποτα ζώα που παρουσιάζουν επιθετική συμπεριφορά και θα σιτίζονται.
Ήδη, ξεκίνησαν οι εργασίες για την περίφραξη του χώρου, που βρίσκεται αριστερά της γέφυρας στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Αριδαίας – Εξαπλατάνου και ο οποίος περιλαμβάνει ένα έτοιμο κτίριο για την προστασία των ζώων από τις καιρικές συνθήκες.
Για την εξεύρεση της παραπάνω λύσης, προηγήθηκε συνεργασία μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα και του Προέδρου του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας «Η Ελπίδα» κ. Φώτη Παραστατίδη, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει ότι ένας κλειστός χώρος θα παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια για τους τετράποδους φίλους μας αλλά και για τους συμπολίτες μας.
Ο Δήμος Αλμωπίας θα στηρίζει την όλη προσπάθεια, με την σίτιση και τον εμβολιασμό των ζώων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...