Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ



Το έτος Επαγγελματικής Κατάρτισης 2015-2016 ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγες ημέρες…
Ήταν μια ακόμη χρονιά γεμάτη ανατροπές, αγωνία για τα στενά χρονικά περιθώρια και σταθερή προσπάθεια από τα δύο ΙΕΚ μας:
Η Διεύθυνση, το Διοικητικό Προσωπικό αλλά και οι Εκπαιδευτές και Σπουδαστές μας παρέμειναν προσηλωμένοι στην προσπάθεια για να αντεπεξέλθουν στα εξαιρετικά συμπιεσμένα εξάμηνα φοίτησης.
Ολοκληρώσαμε μια χρονιά Επαγγελματικής Κατάρτισης τηρώντας  πλήρως τις προδιαγραφές όπως αυτές έχουν τεθεί από το νομοθετικό πλαίσιο και καταφέραμε με τη βοήθεια των Εκπαιδευτών μας να λειτουργήσουμε ταυτόχρονα 19 ειδικότητες στα δύο ΙΕΚ (11 στην Αριδαία και 8 στην Έδεσσα)

ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
1.Τουριστικοί Πράκτορες
1.Βοηθοί Φαρμακείου
2.Τεχνικοί Δικτύων
2.Security (Προσωπικό Ασφαλείας)
3.Κομμωτές
3.Βοηθοί Φυσικοθεραπείας
4.Βοηθοί Φαρμακείου Δ΄Εξαμήνου
4.Αρχιμάγειρες-Chef Δ΄Εξάμηνο
5.Αισθητικοί
5.Υποκριτική Τέχνη (Ηθοποιοί)
6.Βοηθοί Φαρμακείου Α΄Εξαμήνου
6.Τουριστικοί Υπάλληλοι
7.Εφαρμογών Πληροφορικής
7.Αισθητικοί Δ΄Εξάμηνο
8.Αρχιμάγειρες-Chef
8.Κομμωτές


9.Αρτοζαχαροπλάστες
10.Αισθητικοί Α΄Εξάμηνο
11. Αρχιμάγειρες-Chef Α΄Εξάμηνο

Αισίως τα δύο ΙΕΚ (ΕΔΕΣΣΑΣ & ΑΡΙΔΑΙΑΣ) αριθμούν συνολικά περί τους 350 σπουδαστές και απασχολούν πλέον πάνω από 100 ωρομίσθιους Εκπαιδευτές-Επιστήμονες  Ελεύθερους Επαγγελματίες και Εμπειροτέχνες, ενώ συνεργαζόμαστε με πάνω από 40 τοπικούς προμηθευτές της περιοχής που μας στηρίζουν σε θέματα υποδομών, οργάνωσης και λειτουργίας και τους προτιμούμε αποδεικνύοντας ότι και η περιφερειακή αγορά έχει δυναμική αρκεί να την επιλέγουμε με προτεραιότητα.
Με πάνω από 70 σπουδαστές να τελούν σε καθεστώς Πρακτικής Άσκησης σε Φορείς και Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, αισθανόμαστε την ευθύνη του ρόλου ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που δίνει επαγγελματική διέξοδο σε νέες και νέους όλων των ηλικιών και όλων των κοινωνικών στρωμάτων.
Υπενθυμίζουμε ότι τα νέα Δημόσια ΙΕΚ που ιδρύθηκαν τον Οκτώβριο του 2013 παρέχουν Δωρεάν Επαγγελματική Κατάρτιση σε ένα μεγάλο φάσμα ειδικοτήτων και επαγγελματικών δεξιοτήτων.
Αποτελούν μοχλό αναστροφής του αρνητικού δείκτη επαγγελματικής απασχόλησης αφού μέσω της παρεχόμενης κατάρτισης, τροφοδοτούμε την αγορά με στελέχη απόλυτα εξειδικευμένα και έτοιμα προς απορρόφηση.
Πιστεύουμε βαθιά στις δυνατότητες της Επαγγελματικής Κατάρτισης αφού διαθέτει την ευελιξία να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της εποχής και αφουγκράζεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας.

ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά
Τους Εκπαιδευτές μας άξιους Επιστήμονες και Επαγγελματίες για το υψηλό επίπεδο Κατάρτισης που παρείχαν στους Σπουδαστές μας 
Με την απόλυτη πλειοψηφία να διαθέτει αυξημένα προσόντα όπως μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους αλλά και πλούσια επαγγελματική πείρα στο διδασκόμενο αντικείμενο.
Ευχαριστούμε
Τον κ. Δήμαρχο Έδεσσας αλλά και τον κ. Δήμαρχο Αριδαίας για τη συνεργασία και στήριξη στο έργο μας
Τους Διευθυντές των συστεγαζόμενων Σχολικών Μονάδων, ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ, ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Μαθητική Εστία Αριδαίας για τη συνεργασία σε επίπεδο εργαστηριακών χώρων
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν κάθε μας δημόσια προσπάθεια και εκδήλωση
Τους Σπουδαστές μας για όλη τους την προσπάθεια αλλά και την επιμονή να ολοκληρώσουν ένα έτος γεμάτο δυσκολίες και υπερ- εντατική προσπάθεια
Τον κάθε προμηθευτή μας ξεχωριστά για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε
Το ευρύ κοινό Έδεσσας και Αλμωπίας αλλά και της Πέλλας γενικότερα που μας στήριξε με την παρουσία του σε κάθε δράση εξωστρέφειας
Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε ό,τι κι αν κάνουν.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας το Σεπτέμβριο με ακόμη περισσότερες νέες ειδικότητες και με την πεποίθηση-υπόσχεση ότι θα αγωνιστούμε ακόμη μια χρονιά για να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλότερα με νοοτροπία, πιο αισιόδοξη και πιο στέρεη τεχνοκρατικά.

Με εκτίμηση 
Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ και του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Γεώργιος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...