Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή, 31 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣΉταν ένας Βουδιστής, ένας Μωαμεθανός και ένας Χριστιανός και διαφωνούσαν μεταξύ τους για το ποιος θεός είναι αληθινός
. Ενώ δε βγάζαν άκρη γιατί καθένας υπερασπιζοταν το θεό που πίστευε, έγινε η πρόταση να πέσουν όλοι από ένα αεροπλάνο, χωρις αλεξίπτωτο και λοιπά βοηθήματα παρά μόνο προσευχόμενοι στο θεό που πίστευαν. Όποιος σωθεί σημαίνει οτι ο θεός του είναι αληθινός.Πέφτει πρώτα ο Βουδιστής κουνώντας τα χέρια του.Στα 500μ. αρχίζει "βουδα-βουδα-βουδα", στα 250μ. 'βουδα-βουδα-βουδα", στα 100μ. "βουδα-βουδα-βουδα "στα 50μ. "βουδα-βουδα-βουδα-βουδα" όλο και πιο γρήγορα.Πλησιάζει τα 20 και μετά στα 10 μετρα προσευχώμενος με ένταση φωνάζοντας όλο και πιο γρήγορα το όνομα του βούδα και στο τέλος πέφτει ομαλά στο έδαφος και σώζεται,χωρίς γρατσουνιά!ppΈπειτα πέφτει ο Μωαμεθανός και αρχίζει να κάνει τη δικιά του προσευχή.Στα 500μ." αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ", στα 250μ. "αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ", στα 100μ. "αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ". Φτάνει στα 50μ. "αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ". Πλησιάζει τα 20-10μ. αρχίζει να κάνει διάφορες κινήσεις και να φωνάζει γρήγορα "αλλάχ-αλλάχ-αλλάχ-αλλαχ-αλλάχ". Τελικά πέφτει και σκοτώνεται!ppΑκολουθει ο Χριστιανός. Αρχίζει να κάνει το σταυρό του στα 500μ. λέγωντας ταυτόχρονα "χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με".Στα 250μ. ακόμα "χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με". Στα 100μ. λίγο πιο έντονα "χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με".Φτάνει στα 50μ. "χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με" με ακόμη πιο έντονο τρόπο. Πλησιάζει τα 20 αρχίζει να σταυροκοπιέται με γρήγορες κινήσεις και να φωνάζει πιο δυνατά"χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με"-"χριστέ και παναγιά μου σώσε με". Περνάει τα 10μ., βλέπει οτι δε γίνεται τιποτα και λέει: -βρε δε γαμιέται.... "βούδα-βούδα-βούδα-βούδα"....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...