Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙΤην πρώτη συγκέντρωση εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε ο ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

Στην συγκέντρωση ανακοινώθηκε η έναρξη της προετοιμασίας καθώς και κάποιες βασικές πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για τη 1/8 /2016 ώρα 7.30 μ.μ.

Ανακοινώθηκε επίσης η λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου με σκοπό τη δημιουργία του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του συλλόγου.

Στο θέμα των μεταγραφών, η διοίκηση με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, αποφάσισε να κάνει συγκεκριμένες προσθήκες, έχοντας ως πρώτο στόχο την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.Στις πρώτες αποκλειστικές του δηλώσεις, ο νέος προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Μαυρίδης  είπε στα "Π.Ν.":
"Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αναθέτοντάς μου τα ηνία του συλλόγου.
Θέλω επίσης να συγχαρώ τον προκάτοχό μου Βασίλη Σαμαρά, για την άνοδο και τη σωτηρία της ομάδας στην κατηγορία, καθώς επίσης για την αγωνιστική εικόνα που έδειξε κερδίζοντας την παραδοχή από όλους.
Για τη νέα αγωνιστική περίοδο, πρώτο μας μέλημα είναι να φέρουμε τους νέους στο γήπεδο μέσα από την Ακαδημία.
Κατόπιν, να αξιοποιήσουμε τα παιδιά του χωριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να κάνουμε μερικές προσθήκες στο ρόστερ, με παιδιά που πρώτα απ΄όλα να είναι καλοί χαρακτήρες, αλλά και αθλητές".

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...